23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Test Skin Diagnosis system

Η διαγνωστική ανάλυση Diagnosis είναι μια εξελιγμένη μέθοδος εντόπισης και ανάλυσης των χαρακτηριστικών του δέρματος τόσο επιφανειακά όσο και ενδωβάθη (κάτω από το δέρμα). Βοηθά ως χρήσιμο εργαλείο για την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας αλλά και για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων των θεραπειών που πραγματοποιήθηκαν.

Τι μπορούμε να «δούμε» με το test Diagnosis;
Μπορούμε να κάνουμε μετρήσεις για την λιπαρότητα, το μέγεθος των πόρων, τα νεκρά κύτταρα, την υφή του δέρματος, την ενυδάτωση (πιθανή αφυδάτωση), το βάθος των ρυτίδων καθώς και τις δυσχρωμίες και βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται σε γραφική ανάλυση και εικονική απεικόνιση. Τα αποτελέσματα μας επιτρέπουν μελλοντική συγκριτική ανάλυση.

Πώς πραγματοποιείται το test Diagnosis;
Χρειάζεται μόνο 15΄από το χρόνο σας. Το test έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί και σε δέρμα με make – up καθώς το εξελιγμένο λογισμικό πρόγραμμα διαθέτει την συγκεκριμένη επιλογή. Παρ’ όλα αυτά εμείς προτιμάμε να γίνονται οι λήψεις σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Οι λήψεις αυτές (φωτογραφίες με ειδική κάμερα υψηλής ανάλυσης) επεξεργάζονται και μας δίνουν την γραφική ανάλυση των αποτελεσμάτων. Σε συνεργασία με την συμπλήρωση ενός ιστορικού είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τα αποτελεσματικότερα προϊόντα και θεραπείες για εσάς.

Το διαγνωστικό test έχει αντενδείξεις;
Καμία και μπορείτε να γυρίσετε στην εργασία σας άμεσα.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK