23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Ταυτότητα

Μεγαλωμένη σε μια μικρή επαρχιακή πόλη με τη μαμά μου να έχει τελειώσει μόνο το δημοτικό, να προσπαθεί να μη μας λείψει τίποτα, δυναμική γιατί ανέλαβα το ρόλο του μπαμπά που χάθηκε όταν ήμουν μόλις 10 ετών, καλή μαθήτρια και επιθυμία της μαμάς να γίνω γιατρός… Δεν ήθελα, γιατί το θεωρούσα μεγάλη ευθύνη. Δεν ήξερα τότε ότι και η δική μου επιλογή να γίνω αισθητικός ήταν μεγάλη ευθύνη, ευθύνη για όλους αυτούς που σε εμπιστεύονται,  να λύσεις το πρόβλημά τους, να τους κάνεις να αισθανθούν πιο όμορφοι πιο αγαπητοί, πιο αποδεκτοί από τους άλλους και από τον εαυτό τους!

Πράγματα που για κάποιους μπορεί να είναι ανούσια, αλλά για αυτούς σημαντικά. Πολλές φορές ακούω την ίδια φράση. «Σου έδωσαν το πιο κατάλληλο όνομα… ‘’Σωτηρία’’!».

«Μπορώ να πάω για μπάνιο χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες επειδή έχω τρίχες ή σπυράκια από το ξύρισμα! Νιώθω όμορφα που μπορώ να φορέσω τα παλιά μου ρούχα! Δεν χρειάζομαι πια make up!». Δεν αλλάζω την ευτυχία τους με όλα τα λεφτά του κόσμου!!! Δεν νιώθω ότι δουλεύω, νιώθω ότι δημιουργώ ευτυχία! Τα χαρούμενα μουτράκια από τις μικρές μου πελάτισσες που μετά την αποτρίχωση μπορούν να φορέσουν το αγαπημένο του shorts… Δεν θέλω να τους δημιουργώ ανάγκες, θέλω να μάθουν να βλέπουν τις ατέλειές τους με επιείκεια και αγάπη!

Θυμάμαι κάποια Χριστούγεννα προς το τέλος των σπουδών μου που είχα βγει για διασκέδαση. Το μαγαζί που πήγα χάλια… μονοπώλιο βλέπεις. Στην καρέκλα έσκισα το καλτσόν μου… ένιωσα πελάτης Β κατηγορίας. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως όταν θα έφτιαχνα το δικό μου μαγαζί, θα το έφτιαχνα με σεβασμό στον πελάτη μου, με προσοχή και αγάπη!

Γιατί σε μας;

  1. Η υπεύθυνη του κέντρου είναι αισθητικός πτυχιούχος ΤΕΙ Αθηνών.
  2. Πληρούμε όλους τους όρους υγιεινής και ασφάλειας έχοντας νόμιμη άδεια λειτουργίας εργαστηρίου αισθητικής και ποδολογικό κέντρο.
  3. Έχουμε 25 χρόνια εμπειρία δουλεύοντας με επαγγελματική ευθύνη και προσωπική επαφή.
  4. Γνωρίζουμε τη δομή και τις λειτουργίες του δέρματος και προτείνουμε μετά από εξατομικευμένη διάγνωση την καλύτερη υψηλών προδιαγραφών παροχή υπηρεσιών.
  5. Παρακολουθούμε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πιστεύοντας ότι «η γνώση πρέπει να βελτιώνεται , να αμφισβητείται και να αυξάνεται συνεχώς» (Peter drycker) αλλιώς εξαφανίζεται.
  6. Ακολουθούμε τις εξελίξεις και εξοπλιζόμαστε με αποτελεσματικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
  7. Επιλέγουμε διεθνώς καταξιωμένους οίκους καλλυντικών.
  8. Συνεργαζόμαστε μαζί σας με σεβασμό για την εμπιστοσύνη που μας δείχνεται.

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK