23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Φωτοανάπλαση

Η φωτοανάπλαση είναι μια θεραπεία που με την χρήση έντονου παλμικού φωτός (IPL) μειώνει τα σημάδια της γήρανσης (ηλικιακή, φωτογήρανση).

Τι αποτελέσματα δίνει η θεραπεία;
Η υφή, η λάμψη, η σύσφιξη και ο τόνος του δέρματος επαναφέρονται. Το δέρμα αναζωογονείται και οι ρυτίδες μειώνονται σε βάθος.

Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία;
Σε δέρμα απόλυτα καθαρό εφαρμόζουμε gel και στη συνέχεια κάνουμε «σάρωση» της επιλεγόμενης περιοχής με την δέσμη του φωτός. Η θερμότητα που παράγεται διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, που αποτελούν κύρια συστατικά για την σφριγηλότητα του δέρματος. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε δέρμα άτονο με σημάδια φωτογήρανσης. Η θεραπεία διαρκεί 30 – 45 λεπτά και παρόλο που αφήνει ένα μικρό ερύθημα (κοκκινίλα) μπορεί κανείς να επιστρέψει στην δουλειά του. Χρειάζονται 4-5 συνεδρίες και οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια (για τις κηλίδες).

Η θεραπεία έχει αντενδείξεις;
Ασθένειες που επιβαρύνονται από το φως (ερυθηματώδης λύκος), κατά την λήψη ορισμένων φαρμακευτικών αγωγών, η εγκυμοσύνη. Δεν συστήνεται να πραγματοποιείται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK