23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Τι αποτελέσματα δίνει η θεραπεία;
Μια εξαιρετική θεραπεία για τα μάτια και όχι μόνο. Χαλάρωση, ρυτίδες γύρω απ’ τα μάτια και το στόμα, χαλαρό βλέφαρο, ρινοπαρειακή αύλακα, ρυτίδες στην περιοχή του ντεκολτέ και πολλές άλλες περιπτώσεις. Αποκτήστε ένα ξεκούραστο βλέμμα και ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς χειρουργείο.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία;
Γίνεται με μια φορητή συσκευή που εφαρμόζει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με κεραυνό. Αυξάνουμε επιλεκτικά την θερμοκρασία και εξαχνώνουμε επιφανειακές στιβάδες του δέρματος. Οι συνεδρίες που χρειάζονται είναι από 1-3 με μεσοδιάστημα ενός μήνα ή περισσότερο. Το αποτέλεσμα θα κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Ο χρόνος για την πλήρη αποκατάσταση είναι από 7 έως 10 ημέρες. Την πρώτη ημέρα υπάρχει ένα ελαφρύ οίδημα και μια ελαφριά κρούστα που θα κρατήσει για περίπου 1 εβδομάδα στην περιοχή που δουλέψαμε. Το κατάλληλο make-up το οποίο αποτελεί μέρος της αποκατάστασης θα καλύψει την περιοχή.

Η θεραπεία έχει αντενδείξεις;
Ουσιαστικές αντενδείξεις δεν υπάρχουν. Σε ασθενείς με διαβήτη ή άλλα συστηματικά νοσήματα έχουμε γρήγορη αποκατάσταση με άριστα αποτελέσματα.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK