23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Eye Logic

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Τι αποτελέσματα δίνει η θεραπεία;
Η περιποίηση Eye Logic είναι ειδικά αφιερωμένη στην ομορφιά των ματιών. Αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτήν την ευαίσθητη περιοχή, η περιποίηση καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, όπως και τις ρυτίδες στα άνω και κάτω βλέφαρα. Η επιδερμίδα στην περιοχή γύρω απ’ τα μάτια είναι λεπτή και ευαίσθητη. Σε αυτήν την ευάλωτη και συνεχώς εκτεθειμένη περιοχή (στον ήλιο, τον αέρα…) εμφανίζονται συνήθως τα πρώτα σημάδια της γήρανσης.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία;
Με την έναρξη της περιποίησης, η διάχυση των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών επεμβαίνουν στα σημάδια της γήρανσης, ευνοώντας την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

Στη συνέχεια, ακολουθεί μια σειρά από μοναδικές μαλάξεις, οι οποίες τονώνουν το περίγραμμα των ματιών και εξομαλύνουν τις ρυτίδες. Με την επίδραση της αποκλειστικής κρέμας MASQUE YEUX AGE LOGIC της GUINOT, η οποία εφαρμόζεται στο τέλος της περιποίησης, το βλέμμα φαίνεται πιο νεανικό και φωτεινό. Το αποτέλεσμα του lifting στα μάτια είναι άμεσα ορατό.

Οι μαύροι κύκλοι οφείλονται στην υπερβολική διαστολή των αιμοφόρων αγγείων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται ορατά στην επιφάνεια του δέρματος. Η κακή κυκλοφορία του αίματος εντείνει τον σκούρο χρωματισμό της περιοχής, κύριο χαρακτηριστικό των μαύρων κύκλων.

Μέσα σε μόλις 40 λεπτά, η μέθοδος περιποίησης Eye Logic ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα και αποσυμφορίζει εμφανώς το περίγραμμα των ματιών. Σε περιόδους μεγάλης κόπωσης, όταν τα βλέφαρα αρχίζουν να βαραίνουν, είναι πιθανό να εμφανιστούν σακούλες κάτω απ’ τα μάτια. Αυτό το φαινόμενο οφείλεται στην κατακράτηση νερού στα άνω και κάτω βλέφαρα. Χάρη στην εφαρμογή ενεργών συστατικών περιποίησης και τις ειδικές μαλάξεις, η μέθοδος περιποίησης Eye Logic είναι ικανή να λειάνει και να “ανακουφίσει” τα βλέφαρα.

Με την ολοκλήρωση της περιποίησης, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες έχουν εξαφανιστεί. Η αίσθηση της κόπωσης και του βάρους στα βλέφαρα έχει υποχωρήσει.

Η θεραπεία έχει αντενδείξεις;
Η κύηση είναι η μοναδική περίπτωση στην οποία δεν κάνουμε θεραπεία.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK