23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Ενυδάτωση

Η υγρασία είναι ένα από τα στοιχεία του δέρματος που διαταράσσεται εύκολα. Η ενυδάτωση είναι μια εξαιρετική θεραπεία για αναζωογόνηση όλων των τύπων δέρματος.

Τι αποτέλεσμα δίνει η θεραπεία;
Η θεραπεία κάνει το πρόσωπο αισθητά ξεκούραστο και ήρεμο. Θα δείτε τα οφέλη της θεραπείας στο δέρμα σας άμεσα. Θα τονωθεί και θα γίνει πιο λαμπερό. Συνιστάται ως πρόγραμμα από τρεις θεραπείες ή ως θεραπεία flash. Είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας, είτε αυτό είναι κανονικό, λιπαρό, ξηρό ή ευαίσθητο, είτε πρόκειται για ώριμη επιδερμίδα. Ιδανικό για νύφες.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία;
Ιονισμός׃ η ήπια ηλεκτροθεραπεία και οι απαλές κινήσεις μασάζ των κυλίνδρων βοηθούν τα φυτικά ενεργά συστατικά να διεισδύσουν ακόμη πιο βαθιά μέσα στο δέρμα, να το καθαρίσουν τέλεια και να αποκαλύψουν την εσωτερική ομορφιά του.
Οξυγόνωση׃ στην συνέχεια, η υψηλής συχνότητας δράση χρησιμοποιείται για να οξυγονώσει και να χαρίσει ενέργεια στα κύτταρα, ενώ συγχρόνως έχει και αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα.
Τέλος εφαρμόζεται μια εξατομικευμένη μάσκα και ένα μασάζ ξεκούρασης που ενισχύουν τις λειτουργίες του δέρματος, για να είναι εξισορροπημένο, υγιές και λαμπερό.

Η θεραπεία έχει αντενδείξεις;
Η χρήση ρευμάτων απαγορεύεται όταν υπάρχει βηματοδότης.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK