23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Ακμή

Η ακμή είναι μια πολυπαραγοντική νόσος που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων. Έτσι εντοπίζεται κυρίως στο πρόσωπο, στην πλάτη και στο ντεκολτέ. Δεν είναι πια νεανική υπόθεση καθώς όλο και περισσότεροι ενήλικες πάσχουν από ακμή.

Τι αποτελέσματα δίνει η θεραπεία;
Η χρήση ειδικών προϊόντων βοηθά στην «απελευθέρωση» των σμηγματογόνων αδένων και στη ρύθμιση της παραγωγής του σμήγματος. Ακόμη απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους και δρα αντιφλογιστικά μειώνοντας τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε τη θεραπεία της.

Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία;
Παρ’ ότι στο παρελθόν ο καθαρισμός προσώπου απαγορευόταν από τον θεράπων ιατρό σήμερα όλο και περισσότεροι βλέπουν ότι βοηθά στην θεραπεία. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι ειδικά για ακμεϊκές βλάβες. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1- 1.30 ώρα και επαναλαμβάνεται όποτε κριθεί απαραίτητο. Η εφαρμογή διαφοροποιείται ανάλογα με την κλινική εικόνα και ποικίλει. Ο ελάχιστος αριθμός εφαρμογών είναι συνήθως τρεις αν και σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε δει αποτελέσματα και από την πρώτη.

Η θεραπεία έχει αντενδείξεις;
Σε έξαρση φλεγμονών, τοπική χρήση κορτικοστεροειδών και σε λήψη βιαταμίνης Α. Στο χώρο μας, μια σωστή διάγνωση θα μας επιτρέψει να παρέχουμε την πιο κατάλληλη θεραπεία.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK