23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Phytopeeling

Μια θεραπεία που επιτυγχάνει πολλούς στόχους καθώς έχει σαν αποτέλεσμα τον καθαρισμό, την απολέπιση, την λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και την βελτίωση των ουλών της ακμής.

Τι αποτελέσματα δίνει η θεραπεία; 
Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αντιγήρανσης, ανάπλασης σύσφιξης για ένα δέρμα νεανικό και αναζωογονημένο. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε άτομα με τάση ακμής.

Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία; 
Σε καθαρό δέρμα και αφού πραγματοποιηθεί εξαγωγή σμήγματος εφαρμόζουμε ένα μείγμα βοτάνων με τα οποία πραγματοποιούμε τριβή. Θα νιώσετε ένα μέτριο αίσθημα καψίματος που διαρκεί 2-3 λεπτά. Το δέρμα σας θα αρχίσει να ξεφλουδίζει ελαφρά δύο μέρες μετά, κάτι που θα διαρκέσει 2-9 μέρες. Όταν το δέρμα επουλωθεί πλήρως θα δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η βελτίωση θα συνεχίζει για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή 4 εβδομάδες μετά και το σύνολο των εφαρμογών εξαρτάται από τον στόχο (συνήθως 3-4 εφαρμογές).

Η θεραπεία έχει αντενδείξεις;
Η εγκυμοσύνη, η λήψη φαρμάκων που προκαλούν φωτοευαισθησία, τα ρετινοειδή, ο ενεργός έρπης, το σάχαρο. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε άτομα που κάνουν χρήση προϊόντων με οξέα.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK