23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Hydralift

Mε την πάροδο του χρόνου και την κούραση το πρόσωπο γίνεται πιο βαρύ, το περίγραμμα του χάνει το σχήμα του και τα σημάδια του γήρατος αρχίζουν να γίνονται εμφανή. Η hydralift μια μοναδική θεραπεία προσώπου προσφέρει μια «νεανική επανάσταση» που διεγείρει τους μυς του προσώπου, τους τονώνει και έχει άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ και όλα αυτά μόνο σε μια ώρα.

Τι αποτελέσματα δίνει η θεραπεία;
Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή. Οι μυς αποκτούν την χαμένη τους τόνωση, ενεργοποιείται η κυτταρική δραστηριότητα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανορθώνονται. Το πρόσωπό σας δείχνει νεανικό, ήρεμο και αναζωογονημένο. Η hydralift κάνει το πρόσωπο σας νεότερο…χωρίς ενέσεις. Ιδανικός συνδυασμός για το κάτω μέρος του προσώπου σε όσες έχουν BOTOX.

Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία;
Η θεραπεία πραγματοποιείται σε τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο τα ειδικά roller balls διεγείρουν της ζωτικής σημασίας λειτουργία του δέρματος αποτοξινώνοντας τους ιστούς και δίνοντας οξυγόνο στο δέρμα. Στο δεύτερο στάδιο η μυϊκή διέγερση ενεργοποιεί τους μυς του προσώπου για να αποκτήσουν όγκο και να τονωθούν ανορθώνοντας τα χαρακτηριστικά. Στο τρίτο και τελευταίο στάδιο η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα μασάζ για αναζωογόνηση, τόνωση και ενυδάτωση του δέρματος.

Η θεραπεία έχει αντενδείξεις;
Η ύπαρξη βηματοδότη ή άλλων μεταλλικών προθεμάτων, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK