23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Studexsystem 75

To Studexsystem 75 πραγματοποιεί την σημερινή απόλυτα αναγκαία απαίτηση του καταναλωτή για την υπέρτατη υγιεινή και αποστείρωση συνδυασμένη με εύκολο χειρισμό.

Το Studexsystem 75 συμμορφώνεται με όλους τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και οδηγίες υγιεινής.

Όφελος 1 – Ελεγχόμενο μηχανικό αντί του αυτόματου εμβολισμού του παλιού συστήματος.
Με το Studexsystem 75 δε γίνετε πλέον ένας αυτόματος και ανεξέλεγκτος εμβολισμός αλλά μια απλή διάτρηση. Ένα ανώδυνο, ασφαλές, αθόρυβο, γρήγορο τρύπημα δεν είναι πια όνειρο.

Όφελος 2 – Υγιεινή
Η μοναδική σχεδίαση της κάψουλας του Studexsystem 75 του επιτρέπει να τοποθετηθεί πάνω στο όργανο ενώ είναι ακόμα περιτυλιγμένο με την αποστειρωμένη συσκευασία του. Ο χρήστης δεν ακουμπά ποτέ το αποστειρωμένο σκουλαρίκι σε όλη τη διάρκεια του τρυπήματος.

Όφελος 3 – Ακριβής στόχευση πριν από το τρύπημα του αυτιού.
Η άκρη της ακίδας μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς στο σημείο που έχουμε σημαδέψει. Το τρύπημα του αυτιού δεν έχει γίνει ποτέ πριν με τόση ακρίβεια.

Όφελος 4 – Εύκολη χρήση
Με απλές κινήσεις το Studexsystem 75 είναι έτοιμο για υγιεινό και ασφαλές τρύπημα του αυτιού καθιστώντας το απόλυτα φιλικό.

Όφελος 5 – Λεπτή ακίδα
Η 0,99 mm λεπτή ακίδα του σκουλαρικιού τελειώνει σε μια αιχμηρή άκρη η οποία περνάει από τον ιστό του αυτιού με έναν σχεδόν ανώδυνο τρόπο.

Όφελος 6 – Δεν χρειάζεται αλλαγές εξαρτημάτων
Κάθε αποστειρωμένη κάψουλα περιέχει ένα σκουλαρίκι με ειδικό κούμπωμα ήδη τοποθετημένο. Αυτό επιτρέπει στο εργαλείο να γεμίσει με μια κίνηση χωρίς να χρειάζεται να υπολογίζετε το μέγεθος ή το σχέδιο του σκουλαρικιού.

Όφελος 7 – Ανάλαφρο και αθόρυβο εργαλείο.
Το εργαλείο του Studexsystem 75 είναι πολύ ελαφρύ, σχεδιασμένο για ένα άνετο πιάσιμο και σχεδόν αθόρυβο. Τα παιδιά δεν τρομοκρατούνται πια με τους συνηθισμένους δυνατούς ήχους που προκαλούνται από τα άλλα συστήματα.

Όφελος 8 – Σταθερό σκουλαρίκι & ειδικά διαμορφωμένη θέση για το κούμπωμα.
Τα σκουλαρίκια και τα κουμπώματα είναι τοποθετημένα με ασφάλεια μέσα στην κάψουλα κάνοντας το αδύνατο να πέσει κατά τη διαδικασία του τρυπήματος του αυτιού.

Όφελος 9 – Σχεδίαση μιας κάψουλας
Τα σκουλαρίκια για το τρύπημα του αυτιού είναι συσκευασμένα σε ζευγάρια. Κάθε αποστειρωμένη κάψουλα περιέχει όμως ένα σκουλαρίκι και ένα ειδικά διαμορφωμένο κούμπωμα. Αυτό σας επιτρέπει να τρυπήσετε απλά το αυτί χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την αξιοπιστία της αποστείρωσης της δεύτερης κάψουλας.

Όφελος 10 – Θα βελτιώσει τη διαδικασία επούλωσης
Η αυτόματη τοποθέτηση των σκουλαρικιών αφήνει τον κατάλληλο χώρο ανάμεσα στο σκουλαρίκι και το ειδικό κούμπωμα για την κατάλληλη επούλωση.

Όφελος 11 – Νέα σχέδια
Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Studexsystem 75 είναι τα πολλά διαφορετικά ελκυστικά σχέδια που είναι διαθέσιμα και μπορούν επίσης να φορεθούν σαν κόσμημα.

Όφελος 12 – Καλύτερη ποιότητα μετάλλων
Τα προ αποστειρωμένα σκουλαρίκια είναι διαθέσιμα σε χειρουργικό ατσάλι, 14Κ και 18Κ χρυσό και τιτάνιο, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς για το νικέλιο.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK