23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
26650 23400

Laser Αποτρίχωσης

Η θεραπεία Laser Αποτρίχωσης είναι μια μέθοδος εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλής για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσου της εφαρμογής διοδικού Laser.

Τι αποτελέσματα δίνει η θεραπεία;
Η θεραπεία εξασφαλίζει την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία;
Η θεραπεία βασίζεται στην εφαρμογή διοδικού Laser. Η δέσμη φωτός του laser απορροφάται επιλεκτικά μόνο απ’ την μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση στον θύλακα της τρίχας και να καταστρέφει χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό. Κατά την διάρκεια της θεραπείας επηρεάζονται όσες τρίχες βρίσκονται σε περίοδο ανάπτυξης. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να γίνουν επαναληπτικές συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο πιο σκουρόχρωμη είναι η τρίχα και όσο πιο μεγάλη η διάμετρος της τόσο πιο ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα. Η αποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως π.χ. η θυλακίτιδα, (όταν το ελεύθερο άκρο της τρίχας εγκλωβίζεται κάτω από την επιδερμίδα), όπου το laser αποτελεί την μοναδική θεραπεία. Κατά μέσο όρο απαιτούνται 6-8 συνεδρίες κάθε 4-5 εβδομάδες εκτός απ’ την περιοχή του προσώπου όπου λόγω ορμονικών επιδράσεων χρειάζονται ορισμένες επιπλέον.

Η θεραπεία έχει αντενδείξεις;
Η θεραπεία αντενδείκνυται σε άτομα με ιστορικό καρκίνου του δέρματος ή δυσπλαστικών σπίλων και σε άτομα που λαμβάνουν φάρμακα που προκαλούν φωτοευαισθησία (π.χ. ρετινοειδή, σουλφοναμίδες κ.α). Η θεραπεία αποφεύγεται τους καλοκαιρινούς μήνες και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σε άτομα με σκουρόχρωμο τύπο δέρματος.

Κοινοποίηση:

Κλείστε ραντεβού και απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

26650 23400
ή ακολουθήστε μας στο FACEBOOK